Despre noi

Infiintata in 2003 cu capital romanesc, la Constanta firma BiB StaR srl va ofera aparatura necesara afacerii dumneavoastra la cele mai avantajoase preturi cu servicii complete de calitate. In prezent efectuam vanzari si service prin cele doua puncte de lucru, unul la Constanta altul la Mangalia cu care acoperim in totalitate suprafata litoralului romanesc.


Solutiile fiscale promovate de noi includ un modul fiscal responsabil de tiparire a bonurilor fiscale, module software si o gama larga de periferice specializate.

Dintre perifericele specializate amintim: cititoarele de coduri de bare, cantarele etichetatoare, imprimantele departamentale, sertarele de bani, afisajele suplimentare, etc.

Apeland la serviciile noastre va indrumam catre achizitionarea de produse conform necesitatilor dumneavoastra. Dupa implementarea solutiilor fiscale performante, firma noastra asigura instruirea si suportul tehnic, atat in perioada de garantie cat si in perioada de postgarantie. Totodata oferi o gama larga de consumabile de foarte buna calitate ce maresc durata de viata a echipamentelor.

Serviciile oferite in virtutea unui contract de service si intretinere a tehnicii de calcul asigura rezolvarea tuturor problemelor, indiferent de specificul sau volumul acestora.

Cu interventii prompte si mentenanta preventiva, contractele de service reprezinta un adevarat succes pentru firma noastra care administreaza si intretine in acest moment un numar foarte mare de echipamente.

Avantajele Contractului de Service si Mentenanta:

* Mentinerea echipamentelor in permanenta stare de buna functionare
* Service pentru orice tip de echipament de calcul, periferic sau echipament electronic.
* Inlocuirea echipamentelor defecte pe parcursul interventiei
* Consultanta software si hardware gratuita
* Furnizarea de consumabile, piese de schimb, etc. la preturi promotionale
* Multiple variante de contracte de sevice, adaptate cerintelor si necesitatilor dumneavoastra.
* Reducerea costurilor de operare
 

·         Fiecare persoana sau companie care doreste sa isi procure un sistem fiscal are nevoie de un sfat in stabilirea configuratiei si de un raport optim calitate/pret . Alegerea furnizorului devine foarte importanta si mai ales alegerea unuia care-si respecta promisiunile.